This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

Радионице вајања

Description

Вајање као терапија, као несвакидашњи начин креативног изражавања, као могућност да се повежете са себи сличним тананим душама или чудесно путовање кроз време (античко вајарство, грчко, римско, ренесанса)?

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера из Суботице вас позива да се прикључите групи за вајање која ће почети са радом у новембру. Ако бисте желели да научите нешто ново, да своје емоције утиснете у глину, да се упознате са историјом и теоријом вајарства, да створите уметничке предмете које ћете понети кући, да упознате сличне уметничке душе и да без обзира на године откријете уметника у себи, пријавите се на радионице вајања који ће водити Нора Љубановић, Мастер сликар, иначе предавач  на Високој школи струковних студија за образовање васпитача и тренера. Радионице ће се одржавати у просторијама Високе школе (Банијска 67).

Цена за четири сусрета током месец дана је 2000 рсд која се уплаћује на жиро рачун Школе: 840-446666-88. У цену нису укључена средства за материјал потребан за вајање. Више информација о курсу као и пријављивање се врши путем мејла This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Поклоните себи време за уметност и креативност!

Нора Љубановић, Мастер ликовни уметник – сликар, рођена је у Суботици 1987. године. Завршила је Факултет ликовних уметности  у Београду одсек за сликарство, да би мастер студије завршила 2011. године у класи професорице Анђелке Бојковић и Весне Кнежевић. До сада је излагала на више самосталних и колективних изложби и добитник је Друге награде на првом конкурсу „Исидоре Секулић“ 2005/06. године у Новом Саду. Ради као предавач на Високој школи струковних студија за васпитаче и тренере у Суботици.

Location information

Висока школа струковних студија за образовање васпитача и тренера

Country
Република Србија
City
24000 Суботица
Street
Банијска 67
Url
http://www.vsovsu.rs