This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

RADIONICA „SPREMI ISPIT LAKO“

Calendar
Календар догађаја
Date
11.12.2018 14:00
Author
ВСОВСУ

Description

Nije važno koliko se uči, nego kako se uči, 
a naučiti kako učiti najvažnija je životna veština!
 
Centar za karijerno savetovanje Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera organizuje Radionicu pod nazivom ,,Spremi ispit lako,, u utorak 11.12.2018. godine od 14 časova u Studentskom kutku VŠSSOVT, tokom koje će se polaznici upoznati sa tehnikama i metodama učenja koje olakšavaju studiranje i spremanje ispita. 
Zainteresovani će moći da provere koji su njihovi stilovi učenja i saznaju na koji način mogu biti efikasniji. Teme koje će se obrađivati su: mape uma, kako se pripremiti za učenje (organizacija i motivacija), kako uspešno učiti (stilovi i tehnike učenja), kako kvalitetno učiti (strategije usvajanja gradiva). 
Radionicu će voditi Dijana Krstić, diplomirani pedagog – master, saradnica u nastavi za oblast pedagoških nauka na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici. 
Pozivamo studente, ali i sve one koji žele uštedeti vreme, otkriti i osvestiti svoje prirodne potencijale te izaći iz standardnih okvira učenja i pamćenja.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 7.12.2018. godine.
Učešće je besplatno.