O НАМА - ВСОВСУ ABOUT US - VSOVSU КАЛЕНДАР РАДА 18/19

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    024/547-870, 024/547-860    Банијска 67, Суботица

RADIONICA „SPREMI ISPIT LAKO“

Calendar
Календар догађаја
Date
11.12.2018 14:00
Author
ВСОВСУ

Description

Nije važno koliko se uči, nego kako se uči, 
a naučiti kako učiti najvažnija je životna veština!
 
Centar za karijerno savetovanje Visoke škole strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera organizuje Radionicu pod nazivom ,,Spremi ispit lako,, u utorak 11.12.2018. godine od 14 časova u Studentskom kutku VŠSSOVT, tokom koje će se polaznici upoznati sa tehnikama i metodama učenja koje olakšavaju studiranje i spremanje ispita. 
Zainteresovani će moći da provere koji su njihovi stilovi učenja i saznaju na koji način mogu biti efikasniji. Teme koje će se obrađivati su: mape uma, kako se pripremiti za učenje (organizacija i motivacija), kako uspešno učiti (stilovi i tehnike učenja), kako kvalitetno učiti (strategije usvajanja gradiva). 
Radionicu će voditi Dijana Krstić, diplomirani pedagog – master, saradnica u nastavi za oblast pedagoških nauka na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača i trenera u Subotici. 
Pozivamo studente, ali i sve one koji žele uštedeti vreme, otkriti i osvestiti svoje prirodne potencijale te izaći iz standardnih okvira učenja i pamćenja.
Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. do 7.12.2018. godine.
Učešće je besplatno.
 

Нови конкурс за курс спортског оперативног тренера, као и информације о другим курсевима за стручно оспособљавање погледајте овде:

kursevi.vsovsu.rs